VÁLASSZ SITE SKINT

SOLAR SCREAM - DIVIDER SOLAR SCREAM - BARE TO THE BONE

Koncertek

SOLAR SCREAM 
          Bare To The Bone

01 Still Running Deep *
02 Insightful
03 Fracture
04 Afterglow
05 Bare To The Bone
06 Respire
07 While I'm Lying Awake *
08 Onward
09 The Storm
10 Sunrise Early May

* letölthetõ edit verziók

Még három.... 2010-11-22

Az a helyzet, hogy idén még három helyen láthattok minket - lásd a listát balra. Fontos tudnivaló, hogy a pécsi koncert helyszíne megváltozott, így 26.-án pénteken majd az Inferno Music Club (ex-Toxic) felé tessék haladni! Velünk együtt lemezbemutat a kaposvári Sick-Room, így aki mindkét CD-t beszerzi, az dupla olyan boldog lesz, mintha csak egyet venne!

Másnap pedig - ami mellesleg a zenekar mai felállásának 10. születésnapja - Szekszárdon tesszük tiszteletünket. Az este során hét zenekar tekinthetõ meg egy helyen, egyvégtében, köztük a Don Gatto, akiknek intenzitása csak a Richter-skálán mérhetõ! Koncertplakát ITT. Az évadzáró bulink pedig Mohácson lesz, Karácsonyon innen, Mikuláson túl, az NGR Rock Trio és Mr. Slave zenekarok kellemes küllemû krampuszaival karöltve.

Õszi önzetlenség 2010-09-21

Aki még nem tette, és amíg még kapható: tessék lecsapni a Hammer World szeptemberi számára, amelyben a Bare to the Bone lemez méltatása mellett egy oldalnyi interjú is szerepel. A magazin számára nyilatkoztunk még arról is, hogy mit gondolunk az egyes dalokról - ezt itt olvashatjátok el. A lemez kapcsán már megjelent pár cikk (heavymetal.hu, Fémforgács, Passzió és Vaskarc), illetve volt egy-két rádiós szereplésünk - a Baranya Rádió interjúja itt meghallgatható.

Elõre láthatólag október 3.-án szereplünk egy dallal a Neo FM Káosz Rádió mûsorában, ahol szavazni lehet az elõadókra. Szóval, addig is pihentessétek az ujjbegyeteket, és ha úgy érzitek, hogy megérdemeljük, támogassatok egy sms-sel.

Az õszi koncertszezon is kialakulni látszik, egyelõre a helyek és a dátumok vannak meg, a részleteket késõbb közöljük. A változtatás jogát persze fenntartjuk, de igyekszünk mindig naprakész infót elétek tárni. Viszont van egy minden eddiginél nagyvonalúbb AKCIÓNK a budapesti koncert kapcsán!

!!!!!!! Mégpedig..... !!!!!!!!

Kaptunk egy lehetõséget, hogy november 6.-án játszhatunk a finn Poisonblack elõtt, Európa-turnéjuk pesti állomásán. Mivel a szervezõk érdeke, hogy mi is növeljük a nézõszámot, nekünk pedig érdekünk, hogy a lemezünk minden nyitott elméhez eljusson, a következõ ajánlattal állunk elõ: Az elsõ 20 személy, aki tõlünk rendeli meg a novemberi koncertre a jegyet (a hivatalos elõvételi áron adjuk), INGYEN megkapja mellé az új Solar Scream albumot! (Tudjuk, hogy senki sem szeret egyedül buliba menni, így aki két jegyre tart igényt, az kérhet az elõzõ lemezbõl is...).

Akinek felkeltettük érdeklõdését és szeretne tõlünk egy-két-három jegyet beszerezni, az jelentkezzen a kontakjainkon. Elõre is köszönjük a támogatást mindenkinek! Találkozunk novemberben és megszorongatjuk a finn gótokat. :)

 

Itt a második lemez!!! 2010-07-21

Tisztelt Egybegyûltek!

Végre kimondhatjuk azt, ami az elmúlt hónapokban már itt volt a nyelvünk hegyén, és nap mint nap szinte szétfeszítette mellkasunkat, miközben figyeltük ahogy alakult, formálódott, mígnem július elején végre kezünkben tarthattuk: BARE TO THE BONE címû MÁSODIK LEMEZÜNK MEGJELENT! Hatalmas köszönettel tartozunk érte Vári Gábor hangmérnöknek és Szõke Péter grafikus mesternek, akik abszolút sajátjukként kezelték a projektet, illetve Moldoványi Jánosnak, az Edge Records munkatársának a rugalmas ügyintézésért! A weblap új designja és a lemezenként választható megjelenés pedig Priskin Edit és Rödiger Attila segítségével készült el - még egyszer nagyon köszönjük a közremûködõknek!

A lemezrõl két dal vágott verzióját már ismerhetitek, de ezennel  egy teljes tracket is elérhetõvé teszünk - lásd a bal oldali CD-dallistát! Hallgassátok, terjesszétek az ismerõseiteknek, és írjátok meg véleményeteket vendégkönyvünkbe!

Aki a lemezt fizikai formátumban kívánja birtokolni, fáradjon el Budán a Hammer Zenebarlangba, illetve Mohácson a Radnóti sarkán a Trafikba. Jelenleg ez az a két hely, ahol biztosan kapható a lemez, de a terjesztés az ország számtalan rockzenei bázisára és néhány könyves- és mûszakibolt-hálózatára kiterjed majd. Avagy tessék direkt tõlünk venni koncerten, esetleg rendelni - akár az elõzõ lemezzel együtt AKCIÓSAN! Írjatok mailt a Kontaktra! A lemez dalszövegeit és egyéb infókat a Zene menüpont alatt találhatjátok meg. Ja, és frissült a Galéria is, a Garamvári Gábor által készített friss promóciós képekkel, illetve néhány régebbi felvétellel.

Élõben Bólyban a KántoRock fesztiválon és a mátrafüredi Fekete Zaj nagyszínpadán bukkanunk fel legközelebb. A Mohácson tervezett koncertet sajnos el kellett napolnunk, de õsszel frankón bepótoljuk!

A lemez sajtóvisszhangját lélegzetvisszafojtva várjuk, és amint megjelenik egy adagnyi cikk, itt igyekszünk õket összegyûjteni! A következõ frissítésre biztos nem kell hónapokat várni! Addig pedig hallgassátok a Fracture-t, és gyertek el a hozzátok közelebb esõ koncerthelyszínre!

Lemezinfók csontcsupaszon 2010-03-26

Ideje, hogy egy kis információt csepegtessünk Nektek a Solar Scream készülõ második lemezrõl. A legfontosabb hír, hogy a héten az utolsó gitársávot is rögzítettük, és az éneklés is elõrehaladott állapotban van! A lemez címe BARE TO THE BONE lesz, és 10 dalt fog tartalmazni majd egy órában. A dalcímeket majd késõbb, de párat úgyis sejthettek az utóbbi év(ek) koncertprogramjai alapján. Reméljük, hogy a nyár elején már fizikai formában is prezentálhatjuk a dolgot, azonban egyelõre a koncertlátogatás lehetõsége marad csak....

Tudjuk, rég nem játszottunk élõben, de most ennek is eljött az ideje: április 9.-én, pénteken a Fringe Pécs fesztivál keretében kaptunk lehetõséget egy fél órás mûsorra. Helyszín az IH Billentyû, idõpont: 23.15 - 23:45. A buli mottója: Rövid a csont, de velõs!!!

Nekiállunk 2009-11-13

Örömmel tudatjuk, hogy a mai napon útra kelünk, és Szegeden Vári Gábor (Dystopia) segítségével belekezdünk abba a projektbe, ami a "Solar Scream zenekar második teljes albuma" címszónál fog szerepelni a világ rock-enciklopédiáiban. Reméljük, hogy nem lábjegyzetként. :)

A felvételre váró 10+1 dalról természetesen elmondható, hogy egyszerre lesz keményebb és dallamosabb is, mint a Divider album világa volt, és hogy mûvészi identitásunk ezennel teljes pompájában manifesztálódik majd. (Bocs...) Az egyéb fontos részleteket majd igyekszünk elétek tárni, ha oda jutottunk. Addig is örüljetek annak, hogy a teljes elõzõ lemez letölthetõ lesz még idén!